Je werkt hard, maar het levert niet op wat je had verwacht. Je bent gelukkig, maar weet dat je nog meer uit het leven kunt halen. Je geniet van het leven, maar soms houdt het verleden je tegen.

Leerpunten:
  • Inzicht in hoe je functioneert op zowel persoonlijk als professioneel vlak
  • Meer zelfvertrouwen, passie en plezier in je rol binnen de organisatie
  • Betere samenwerking, sterkere relaties
  • Dichter bij jezelf blijven
  • Ervaren van minder werkdruk
  • Sneller inzicht en oplossingsgericht handelen bij probleemsituaties
  • Hoog energieniveau voor persoonlijke doelen: daadkrachtig richting de toekomst
  • Meer productiviteit in minder tijd
Duur:
4 dagen; 3 dagen aaneensluitend + 1 terugkomdag

Samenvatting

Met deze training haal je het maximale uit je leven. Je krijgt inzicht in hoe je functioneert op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Je kunt beter omgaan met jezelf, met anderen en met alle omstandigheden uit het verleden, heden en toekomst die invloed hebben op jouw beleving en je dagelijkse resultaten. Je leert hoe jij je eigen talenten en potentieel volop kunt benutten.

Dag 1: Leiderschap, oordelen en feedback
Dag 2: Partnerschap, integriteit en communicatie
Dag 3: Visie, motivatie, doelen stellen en gedrevenheid
Dag 4: Samenvatting, uitleg en theorie

Resultaat

Na de training zal je jouw eerder opgedane kennis, ervaringen en competenties effectiever en efficiënter kunnen gebruiken. Je hebt meer tijd voor nieuwe doelen, inspiratie en groei. Je bent in staat om grensverleggend te opereren en je eigen prestaties naar een hoger niveau te tillen. Zowel professioneel als op persoonlijk vlak zal de kwaliteit toenemen.

Opzet

Deze training werkt met ervaringsleer. Door het afwisselend gebruik van theorie, oefeningen en processen, krijg je glashelder inzicht in je eigen functioneren. Die ervaring is persoonlijk en kan dus voor iedereen anders zijn. Op deze wijze werkt iedereen aan zijn eigen (leer-) doelen. Omdat in deze training de groepen relatief klein zijn (max 8-10), is er veel ruimte voor individuele begeleiding, maar kun je ook profiteren van de steun en inzichten van de groep. Er wordt zowel aandacht besteed aan houdingsaspecten als aan praktische gereedschappen, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Onderstaande trainer(s) is verantwoordelijk voor deze training.

Youri Vos

Interim-manager, organisatieadviseur, allround trainer, assessmentadviseur en coach