Novostar is sinds de oprichting in 2005 gespecialiseerd in de inrichting van KCC’s bij publieke organisaties. Al bijna 20 jaar werken wij voor gemeenten, provincies, waterschappen, GGD’s, GGZ’s en zorginstellingen. Onze sterke punten: jarenlange ervaring in de ontwikkeling van KCC’s en een uiterst praktische insteek op maat van iedere organisatie. Dat wil zeggen, we maken niet alleen mooie plannen, maar ook voor de daadwerkelijke implementatie kan men op ons rekenen. Ons uitgangspunt is dat onze inzet voor jouw team en/of organisatie een blijvend effect heeft.

We zijn actief (geweest) bij maar liefst 150 gemeenten in Nederland, 4 GGD’s, 3 GGZ/CJG’s, 3 waterschappen! Daarmee hebben we meer dan 20.000 vlieguren in de verbetering van dienstverlening! En als je wilt weten of we dit alles wel waar maken, dan leveren wij graag een lijst met referentieprojecten aan. Niet voor niets zijn wij al jaren de nummer 1 in KCC Dienstverlening!

Novostar helpt, naast de verbetering van alle servicekanalen ook met interim-management, klantvraagonderzoeken, klantvraaganalyses, procesknips, (e-)assessments, organisatieontwikkeling, projectmanagement en -ondersteuning, opleidingen, trainingen, workshops en coaching.

Novostar is onderdeel van de Public Development Group B.V.

Youri Vos

Interim-manager, organisatieadviseur, allround trainer, assessmentadviseur en coach

Denise Hermans

Marketing, communicatie, planning en officemanagement

Angeles Dokter-Balboa

Trainer-on-the-job klantgerichtheid en gastvrijheid

Gerard Hermans

Interim-manager, organisatieadviseur, assessmentadviseur en coach

Arthur Sevenstern

Presentatiecoach & -trainer, gastspreker

Bart van Kessel

Leiderschapstrainer en -coach

Benieuwd hoe we jouw KCC ultra logisch kunnen maken?

Neem contact op

Je bent altijd welkom op ons kantoor voor een kop koffie. Kennismaken?

Wij zitten hier