Novostar Adviestegoed©: de strippenkaart voor hulp op afroep

Verbeter de dienstverlening zelf en schakel hulp in als het écht nodig is.

Je vertrouwt op je eigen team als je aan de slag gaat met het verbeteren van de dienstverlening. Logisch, want zo hou je de touwtjes in handen en bespaar je op de kosten van het inhuren van externe hulp. Toch kan het zijn dat je op een of meerdere (project)onderdelen geen expertise in huis hebt. Ook kan de tijd en energie die een gewenste verandering kost, een hoge druk leggen op de organisatie. Vreemde ogen kunnen daarbij sneller tot het gewenste resultaat leiden. Daarvoor biedt Novostar Adviestegoed© hulp, advies en ondersteuning op afroep.

Hoe werkt het?

In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek maken we samen een inschatting van de hulp c.q. de expertise die je in een bepaalde periode nodig hebt om een bepaald doel te realiseren. Bijvoorbeeld hulp bij het ontwikkelen van een dienstverleningsvisie of -concept, het opstellen van een projectplan dienstverlening, het invoeren van whatsapp of webchat als dienstverleningskanaal of bij het begeleiden bij de invoering van een klantcontactsysteem. Je kiest op basis daarvan voor een maatwerk ondersteuningspakket voor bijvoorbeeld 10, 15, 20 of 25 adviesdagen per jaar. Daarbij ben je niet verplicht om de gereserveerde dagen daadwerkelijk op te nemen en betaal je pas achteraf de werkelijk gemaakte uren. Optimale flexibiliteit zonder enige verplichting dus.

Wat levert het op?

Je (project)team krijgt precies de hulp die ze nodig heeft om op eigen kracht weer verder te kunnen en vooraf heb je duidelijkheid over de kosten. Je hebt een vaste eigen adviseur als aanspreekpunt die de organisatie, de processen en de mensen kent. Zodoende bereik je optimaal resultaat zonder verplichtingen en onnodig veel kosten.

Hoe kunnen wij jou helpen? Laat het ons weten!
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085- 78 23 775.

Benieuwd hoe we jouw KCC ultra logisch kunnen maken?

Neem contact op

Je bent altijd welkom op ons kantoor voor een kop koffie. Kennismaken?

Wij zitten hier