Een eindeloze stroom berichten en nieuwsupdates, over Corona, de maatregelen, de consequenties. Filteren wat belangrijk is. Schakelen met klanten. Overleggen welke afspraken, trainingen en adviesprojecten de komende tijd kunnen doorgaan. En welke niet. Zoeken naar manieren om als team efficiënt te blijven werken. Waarde blijven toevoegen. Scenario’s bekijken en overwegen. De moed erin houden. Grappen via Whatsapp. Overleggen via Skype. Weer een telefoontje. Nog een bericht.

En toen was het 1 april. Onze verjaardag! Want Novostar bestaat vandaag exact 15 jaar. Bij deze dus: wij zijn er nog. We zijn gezond. En we werken door zolang het kan en mag. Op afstand van elkaar, maar toch hecht als altijd. Zodat onze klanten deze moeilijke tijd zo goed mogelijk doorkomen. En daarmee het Novostar team ook.

Een nieuwe periode staat weer voor de deur. Ongetwijfeld weer met nieuwe uitdagingen, op alle fronten. Wij gaan weer in volle vaart vooruit. Met onze medewerkers, partners en klanten voorop. We zullen doorgaan! Op naar de volgende 15 jaar!

Youri Vos, directeur Novostar KCC Advies & Training