Door alle coronamaatregelen staan ook onze agenda’s volledig op z’n kop. Van overvol tot zeg maar gerust nagenoeg leeg! En dat in vrijwel één week tijd. Datgene waar we het meeste energie van krijgen, namelijk samen de dienstverlening van onze klanten beter maken, stagneert grotendeels.

Maar er breekt zeker ook snel weer een betere periode aan waarin corona ook weer wegebt. Althans daar gaan wij optimisten maar vanuit. En dan is het zaak om de draad weer op te pakken en de dienstverlening verder te verbeteren. Ook trekken we dan graag samen met jou lering uit deze situatie als het gaat om hiaten die zijn gevonden in de dienstverlening gedurende deze crisisperiode.

Onder met motto: Regeren is vooruitzien, bieden wij onze beschikbare tijd nu voor jou gratis aan om de handen ineen te slaan en samen te kijken hoe we verder kunnen. Een aantal opdrachtgevers nemen uitgerekend in deze periode contact op met ons om alvast voorbereidende werkzaamheden te treffen, zodat we straks weer meters kunnen maken. Bijvoorbeeld over het samen bespreken van een juiste aanpak om de dienstverlening toekomstproof in te richten, over de invulling van advies- en onderzoeksopdrachten, over de inhoud van trainingen en workshops, etc. Nu is het tijd voor bezinning en voor anticiperen op later.

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 085- 78 23 775 en maak gebruik van onze kennis en ervaring op het vlak van dienstverlening en klantgericht werken. Laten we samen kijken naar de toekomst, want voor je het weet, kunnen we weer verder…