Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel bedrijven en instellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij ons is gezondheid de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen en trainingen gaan wel gewoon van starten, namelijk met Novo Next e-Training!
Novo Next e-Training is software die effectieve virtuele trainingen mogelijk maakt. Deze software ondersteunt op een zeer realistische manier de online training. Het biedt een ongekend aantal functies en mogelijkheden op het gebied van ‘realtime’ en gelijktijdige online communicatie. Het maakt het mogelijk allerlei incompany trainingen te volgen in teamverband terwijl jouw medewerkers toch thuiswerken.

Wat houdt Novo Next e-Training in?

Novo Next e-Training is een virtueel klaslokaal, waar maximaal 16 deelnemers op eenvoudige wijze via hun computer in een digitale ruimte bijeen komen. Met Novo Next e-Training wordt de fysieke klasruimte volledig nagebootst. Op de tafel worden materialen als powerpoint, pdf, foto’s en video’s gedeeld, er wordt samengewerkt en geoefend. Novo Next e-Training heeft de mogelijkheid om deelnemers in aparte breakout, oefenruimtes te laten samenwerken. In die oefenruimtes kun je met dezelfde materialen en mogelijkheden werken.

Schermdelen

Er is nog veel meer mogelijk in Novo Next e-Training. Zoals het delen van je scherm, zoals hieronder te zien is van twee deelnemers. Tijdens het delen kan gewerkt worden in de toepassing, in dit geval excel.

Interactie

Betrokkenheid, interactie en samenwerking, de belangrijkste aspecten van een goede live online training. Novo Next e-Training speelt daar heel goed op in en heeft een heel palet aan tools beschikbaar voor de trainers. Wat denk je van de emoticons waarmee deelnemers aandacht kunnen vragen, maar welke de trainer ook kan gebruiken in oefeningen.

Rollenspel

Novo Next e-Training gaat verder met professionele mogelijkheden voor een rollenspel. En dat kan in de oefenruimtes ook nog worden opgenomen en teruggekeken.

Meer informatie over Novo Next e-Training

Heb je nog vragen of interesse om jouw KCC team op deze manier te laten trainen? Neem dan contact met ons op via 085 – 78 23 775. Ook kun je ons contactformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.