sluit venster
Novostar Public Development Group
Novostar Public
  • Onderzoek
  • Advies
  • Management
Verder
Novostar Academy
  • Opleiding & Training
  • Coaching
  • Assessments
Verder
Dashboard KCC
Ontwikkel het KCC zelf en schakel hulp in als het écht nodig is.

Wat is het doel van het Novostar Adviestegoed©?�
U vertrouwt op uw eigen team als u aan de slag gaat met het verbeteren van uw dienstverlening. Logisch, want zo houdt u de touwtjes in handen en bespaart u op de kosten van het inhuren van externe hulp. Toch kan het zijn dat u op ��n of meerdere (project)onderdelen geen expertise in huis heeft. Ook kan de tijd en energie die een organisatieontwikkeling kost, een hoge druk leggen op uw organisatie. Daarvoor biedt Adviestegoed� (Strippenkaart) verlichting, advies en ondersteuning (op afroep).�

Hoe werkt het?�
In een gratis en vrijblijvend adviesgesprek maken we samen met u een inschatting van de hulp c.q. de expertise die u in een bepaalde periode nodig heeft. U kiest op basis daarvan voor een maatwerk ondersteuningspakket voor bijvoorbeeld 10, 15, 20 of 25 adviesdagen per jaar. U bent niet verplicht om de gereserveerde dagen daadwerkelijk op te nemen en u betaalt pas achteraf de werkelijk gemaakte uren.

Dus optimale flexibiliteit zonder enige verplichting!�

Wat levert het op?�
Uw projectteam krijgt precies de hulp die ze nodig heeft om op eigen kracht weer verder te kunnen �n vooraf heeft u duidelijkheid over de kosten. U heeft een eigen adviseur als aanspreekpunt, maar kunt ook een beroep doen op andere adviseurs met een eigen specialisme. Wij hebben topmensen op alle niveaus voor de professionalisering van uw dienstverlening.

Wilt u meer informatie?
Heeft u interesse in het Adviestegoed��van Novostar? Neem dan contact met ons op voor een toelichting of een vrijblijvend adviesgesprek via telefoonnummer 085 - 78 23 775 of via het�contactformulier.

Novostar Adviestegoed�